diumenge, 22 de maig del 2011

Presentació

Benvingunts al nou bloc de Débora Soldado, Albert Morillas i Irene Domingo, alumnes de 1er de batxillerat a la Florida. Aquest bloc va a ser utilitzat a partir d’ara per nosaltres per a pujar treballats de l’assignatura d’història del món contemporani o de qualsevol altra assignatura en la que siga necessari.

El tema proposat amb el qual hem treballat tota la classe ha sigut el de La crisi de les democràcies liberals i l’ascens dels totalitaristes, però nosaltres en concret, hem treballat l’apartat de la República de Weimar i els inicis del nazisme alemany.

Durant la República de Weimar tenen lloc una sèrie d’esdeveniments polítics i econòmics, com per exemple la hiperinflació de 1922 a 1923 i la insurrecció dels espartaquistes, un grup de socialistes revolucionaris alemanys, format a l’any 1916 que tenien com a objectiu primordial d’aquest grup era seguir l’exemple de la Revolució Bolxevic. Aquests fets donen pas a la creació d’un partit nazi fundat per Adolf Hitler a l’any 1919, la NSDAP, amb una dura ideologia nacionalsocialista


VALORACIÓ

Aquest treball l'hem organitzat entre informació del llibre i algunes pàgines web trobades a internet. La feina l'hem l'hem fet en tot moment junts, excepte a l'hora d'afegir notes al mapa mental (de la qual cosa s'encarregava Débora) i de donar-li forma al mapa mental per a que fora més llegible.

Respecte al tema, ens ha agradat molt i s'hem informat sobre la República de Weimar i sobre els inicis del nazisme. Ens ha servit per a donar-mos conte sobre com era la vida en aquells temps de entreguerres i per a saber tot el que van fer els caps de cada partit en aquells moments.

En conjunt, la valoració és totalment positiva i pensem que estaria bé fer més treballs d'aquest tipús.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada